Enerji Yönetiminde Akım Trafolarının Kullanımı

WAGO’nun yeni [highlight style=”cyan”] Plug-in [/highlight] ve [highlight style=”cyan”] Split-Core [/highlight] akım trafoları kompakt boyutları, yüksek doğruluğu ve kolay kullanımı ile kendini göstermektedir.

Enerji yönetimi, enerji izlemesi ve sonuç olarak enerji tasarrufu için hassas ve kapsamlı şekilde elektriksel değerlerin ölçülmesi temel teşkil etmektedir. Yüksek akımlar doğrudan işlenemediğinde akım trafoları devreye girmektedir.

Plug-in Akım Trafoları 

Mevcutta var olan CAGE CLAMP® bağlantı teknolojili plug-in akım trafosuna ilave olarak  WAGO 2 yeni picoMAX® konektörlü akım trafosunu ürün gamına eklemiştir. Bu kompakt boyutlu akım trafoları özellikle dijital ölçüm sistemlerine bağlamak için çok uygundur. Hem özel şekli hem de boyutları ile bu akım trafolarının 17,5 mm faz aralığı ile 3-faz devre kesiciler ile kullanımı oldukça ideal bir çözüm olmaktadır. 1% ölçüm hassasiyeti ile (Class 1), 855 serisi trafoların primer akımları 35 A ya da 65 A ve sekonder akımları 1 A’dir.

WAGO Akım Trafosu
Montaj alanı kısıtlı bölgeler için Minyatür Akım Trafoları istediğiniz sonucu sağlar.

Split-Core Akım Trafoları

Diğer taraftan yeni Split-Core akım trafoları mevcut sistemleri hattı kesmeden revize etmenin en mükemmel yoludur. Tek taraftan ya da her iki taraftan açılabilir. Bu özellikle dar alanlarda montajlar için vazgeçilmez bir özelliktir. 855 serisi Split-Core akım trafolarının birincil akımları 1000 A’e kadardır ve izoleli ikincil akım 1 A’dir. Split-Core akım trafolarının %0,5’e kadar olan yüksek seviye hassasiyet oranı mükemmel doğrulukta akım ölçümlerinin yapılmasına olanak sağlamaktadır. Tüm trafolar renk kodlu 5 metreye kadar olabilen kablolar ile gelmektedir. Güvenilir ve kolay montaj için iki UV dirençli kablo ürüne montajlı halde sunulmaktadır.

Akım Trafoları
Split Core Akım Trafoları mevcut sistemleri hattı kesmeden revize eder.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here