Tek Kanallı Elektronik Devre Kesiciler

WAGO’nun Ayarlanabilir Tek Kanallı Elektronik Devre Kesicileri, aşırı akım ve kısa devrelere karşı güvenilir bir koruma sağlar.

Yeni, ayarlanabilir EPSITRON® ECB (787-2861 / 0108-0020) geniş fonksiyon yelpazesiyle ikincil kaynaşma için idealdir. Düşük bir dalgalanma akımında bile, düşük maliyetli bir temel ağ aygıtını kullanmayı mümkün kılar; bu da, sert bir kısa devre durumunda sadece 4 ms sonra tetiklenir. Modülün yüksek açma kapasitesi, aynı zamanda, büyük kapasitif yüklerin düzgün bir şekilde çalıştırılmasını sağlar.

Dijital giriş sayesinde, WAGO’nun yeni ECB’si, modülde doğrudan veya uzaktan dijital giriş sinyali ile sıfırlama ve açma / kapamanıza izin veren bir elektronik röle olarak da uygundur. Ayarlanabilir sinyal çıkışı, diğer taraftan, örneğin ek bir devre izleme modülüne ihtiyaç duymadan devre izleme için yapılandırılabilir. Ayrıca, elektrik çıkışını harici bir röle vasıtasıyla kapatarak sinyal çıkışı üzerinden etkinleştirilebilir. Sinyal çıkışı için bu konfigürasyon seçenekleri ve cihazlar için nominal akımı 1 A adımlarla 1 ila 8 A arasında ayarlama olanağı sayesinde yeni ECB, son derece evrensel bir uygulama yelpazesine sahiptir. Uygulamalar, EN 60204‘e göre tanımlanmış bir süre içerisinde kontrol devresindeki bir toprak arızasını güvenilir şekilde nötralize etmek için sistemlerinde sıklıkla ECB’leri kullanan makine ve ekipman üreticilerini içerir. ECB’ler, . Ayrıca, WAGO ECB‘leri aşırı koşullar altında bile -25 ° C ila + 70 ° C arasında değişen ortam sıcaklığında güvenilir bir şekilde kullanılabilir.

Bir Bakışta Avantajlarınız
  • 7 farklı ayar seçeneği ile ayarlanabilir dijital sinyal çıkışı
  • Sadece 6 mm genişliğinde 24 VDC / 1-8 ayarlanabilir nominal akım 1 A adımda
  • Devreye alma kapasitesi:> 50,000 μF
  • -25 ile +70° arası sıcaklıkta çalışma özelliği

Sadece 6 mm genişliğinde, WAGO’nun yeni tek kanallı devre kesici, standart devre kesicilerden yaklaşık% 66 daha küçüktür ve böylece kontrol dolabında büyük bir boşluk tasarrufu sağlar. Yeni ECB’ler ayrıca modülerdir ve JUMPFLEX® 857 ve 2857 Serisi ünitelere giriş voltajı bağlantısını basitleştirirken minimum kablolama ile doğrudan giriş voltajının ortak olmasını sağlar. Sinyal girişleri ve çıkışları, atlama tellerini kullanarak toplam sinyalleri olarak da birleştirilebilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here