Microsoft Azure Sertifikalı WAGO IoT Kontrolörler

WAGO’nun PFC 100 ve PFC 200 serisi IoT kontrolörleri Microsoft Azure sertifikasına sahiptir. Bu sertifikasyon, sisteminizin Azure Cloud servisinde optimize halde çalışacağını, IoT projelerinizin kolay ve güvenli bir şekilde sisteme entegre olabileceğini garanti eder.

WAGO Cloud Data Control ve PFC 100/200 kontrolörler ile gerçek ve dijital dünyaların elementlerini birbirine bağlayabilen çözümler sunuyoruz. WAGO Cloud Data Control, tüm WAGO kontrolörlerinizi, kontrolörlerin uygulamalarını ve verileri, izleme-kontrol etmeye imkan verir. MQTT haberleşme protokolü, TLS şifreleme ile etkin ve güvenilir bağlantıyı sağlar. Microsoft Azure; işlem kapasitesi, veri depolama, kullanılabilirlik ve güvenlik standartları açısından yüksek genişletilebilirliğe sahiptir. Sistemin çok sayıda servis ve araçlarına sahip olması, IoT uygulamalarının entegrasyonu için uygun altyapıyı sağlar.

Kullanıcı Web portal üzerinden bulut servisine giriş yaparak; proje, kontrolörler, kullanıcı yönetimi, kontrolör durum izlemesi, alarm fonksiyonları ve e-mail erişimi gibi fonksiyonlara ulaşabilir. Yazı alanları, tablolar, diyagramlar, görüntülenebilir elementler ve kumanda butonlarına bir arayüz ekranı üzerinden ulaşarak, benzersiz operasyonel çalışmalar yürütülebilir. Örneğin, enerji izleme veya kestirimci bakım gibi özel uygulamalar için bir REST veya OPC UA Arayüzü kullanılabilir.  Bu gibi IoT uygulamalar hızlı ve kolay bir şekilde sertifikalı kontrolörlere veya WAGO Cloud Data Control’e entegre edilebilmektedir. Kullanıcılar WAGO’nun bulut çözümü ile sınırlı değildir. MQTT protokolü, Microsoft Azure kullanarak özel çözümler oluşturmak için IoT denetleyicileriyle birlikte de kullanılabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here