Oransal Vana Kontrolü Nasıl Yapılır?

WAGO’nun yeni Oransal Vana Modülü hidrolik veya pnömatik vanaların WAGO-I/O-SYSTEM 750’ye bağlantısını önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

Geniş akım aralığı ve başka birçok özellik sadece 12 mm’lik genişlik- ile 750-632 [highlight style=”cyan”] Oransal Vana Modülü [/highlight] bir adım öne çıkmaktadır. Hidrolik veya pnömatik vanaların WAGO-I/O-SYSTEM 750’ye bağlantısını sağlayan kompak ve yüksek performanslı bir çözümdür. İki tek bobinli vana ya da bir çift bobinli vana tek veya çift yönlü olarak kontrol edilebilir. Her kanal veya bobin için, çıkış akımı; 1 kanallı çalışma için 2 A, 2 kanallı çalışma için 1.6 A’dir. Küçük ayar noktası/gerçek değer sapma oranı dolayısıyla hem küçük hem de daha büyük vanalar güvenli ve yüksek tekrarlanabilirlik ile kontrol edilebilir.

Oransal Vana Kontrolü Nedir

WAGO’nun [highlight style=”cyan”] Oransal Vana Modülü [/highlight] ayarlanabilir genlikte iki adet akım kontrollü [highlight style=”cyan”] PWM [/highlight] çıkışı (24 V) sağlar. Ayrık genlik frekansı ayarı, vana hareketsiz pozisyona ayarlandığı zaman vana hareketini minimize eder. Bu özellik ayrıca “ayar noktasının” statik sürtünme dikkate alınmadan tanımlanmasına olanak tanır. Aynı zamanda vanayı orta ölçekli tortulardan kaynaklı sıkışmalara karşı korur. Ayar noktası tanımlaması, hem ölçekleme hem de konfigüre edilebilir yukarı-aşağı rampalar üzerinden uygulamaya göre ayarlanabilir.

 

Oransal Vana Kontrolü

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here