Tesisat Mühendisliğinde Yenilikçi Çözümler

[highlight style=”cyan”] WINSTA [/highlight], bina otomasyon sistemlerinde, gemi inşa uygulamalarında, karavan imalatında, fuar ve sergi elektrifikasyonunda, prefabrike ev inşaatlarında ve raylı sistem taşımacılık alanlarında modüler kablolama çözümü olarak çok geniş bir yelpazede seçenekler sunar.

Tamamen vidasız CAGE CLAMP S kablo bağlantı sistemi sayesinde en hızlı, çok farklı çözüm talepleri için geliştirilmiş ürün ve aksesuar serisi, sistem tasarımı değişse de kolay faz değişimine ve fazlarda eşit yük dağılımına imkân veren yapısı sayesinde son derece esnek, yanlış bağlantıya karşı %100 korumalı, sabit ve değişken kodlama yapılabilen ve dokunmaya karşı korumalı tasarımı sayesinde en güvenli sistem olan WINSTA müşteri ihtiyaçlarına göre özel üretilen çözümleri ile de ön plana çıkmaktadır.

Farklı uygulama alanlarında kullanılmak üzere 6 farklı ürün grubundan oluşan WINSTA  ile maksimum zaman tasarrufu, en yüksek esneklik ve güvenlikle birlikte optimum kullanıma ulaşılmaktadır.

Winsta Konektör

  • [highlight style=”cyan”] WINSTA MINI [/highlight] özellikle yer darlığının söz konusu olduğu, sensörlerin, aktüatörlerin kontrol kablolarının bağlanması ve koruma sınıfı 2 olan halojen lamba ve aydınlatma armatürlerinin bağlantısında kullanılabilir. (1.5 mm2, 250 V, 16 A)
  • [highlight style=”cyan”] WINSTA MIDI [/highlight] özellikle ofis binalarında, yükseltilmiş döşeme ve asma tavan uygulamalarında, kablo kanallarında, genel aydınlatma ve diğer tüm bağlantı ihtiyaçları için kolaylıkla uygulanabilmektedir. Ayrıca fuar standı imalatında ve mağaza aydınlatmasında, karavan imalatında, laboratuar istasyonlarında, raylı sistem taşımacılığında ve gemi inşa sektöründe de kullanılmaktadır. (4 mm2, 250/400 V, 25 A)
  • [highlight style=”cyan”] WINSTA MAX [/highlight]I ise uzun kablo mesafesi ve yüksek güç talebi sebebiyle 6 mm2 kablo kullanımının gerekli olduğu yerlerde ve güç dağıtımı uygulamalarında kullanılmaktadır. (6 mm2, 250/400 V, 32 A)
  • [highlight style=”cyan”] WINSTA EIB[/highlight], EIB (European Installation Bus) sisteminde kontrol sinyallerinin iletiminde kullanılır. ( Ø 0,8 mm, 50 V, 3 A)
  • [highlight style=”cyan”] WINSTA IDC [/highlight], flat kablo kullanılarak, herhangi bir kesme, soyma işlemine gerek kalmaksızın bağlantı yapılmasına imkân verir. Kutup bağlantı noktalarının 120o çevrilmesiyle son derece hızlı şekilde bağlantı tamamlanır.
  • [highlight style=”cyan”] WINSTA RD [/highlight]17,5 mm dış çapı ile iç çapı 18 mm.den küçük elektrik hat borularında rahatlıkla kullanılabilir. Uygulama alanları ise, prefabrike evler, mobilya ışıkları vb olmaktadır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here